-4%

AND 05 Seal Serum

5 508 Ft 5 268 Ft

Elérhetőség: Készleten

Leírás:
Simító szérum 100 ml-es pumpás flakonban. Növeli a hajszálak vízmegtartó képességét, kiválóan hidratál, ezért minden hajtípusra, egyenes és hullámos hajra is alkalmazható. Fényt ad, lágy és bársonyos tapintásúvá teszi a hajat. Megbízhatóan zárja le az elvékonyodott, hasadozott hajvégeket, és csökkenti a kreppes hatást. Ideális a haj elektrosztatikus feltöltődésének megszüntetésére.

Használat:
Egyenletesen oszlassa el a nedves vagy száraz haj teljes hosszán, különös tekintettel a hajvégre!

Tipp:
Kócos, gubancos gyerekhaj sírásmentes kifésülésére alkalmas. Szépen lehet vele szekcionálni a vágás előtt, precízebb hajvágást eredményez. Diffúzorral szárított hajakra ideális, kellemes tapintású textúrát ad. Hatására a hullámok szépen definiálhatóak, a loknik fényesek és könnyedek lesznek.

Love Nature:

Ez a tanúsítvány olyan eljárási iránymutatáshoz kapcsolódik, amelyet a Kemon saját maga számára állított fel. Ebben szerepel egy lista azokról az összetevőkről, amelyekről a Kemon eldöntötte, hogy eltávolít minden termékéből, mert felmerült a gyanú, hogy ártalmasak lehetnek. Minden olyan összetevőt, aminek a környezetre és az egészségre gyakorolt hatása vitatható, töröltek a Kemon hatóanyagainak listájáról*. A tanúsítvány tiszteletben tartását az ICEA, a világ legelismertebb és legnagyobb környezeti és etikai minősítő szervezete garantálja.

Vegán termék:

Az ICEA ellenőrzése alatt álló VEGAN-minősítés biztosítja, hogy az AND termékek összetevőiben nem szerepel, sőt a teljes gyártási folyamatban sem használnak fel egyetlen állati eredetű vagy genetikailag módosított (GMO) alapanyagot sem.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AND 05 Seal Serum” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top