Barion Pixel
-9%

Unimix hajfesték keverő gép és mérleg

283 800 Ft

Tökéletes keverék

Az Unimix az UNIVERSAL BEAUTY TECHNOLOGY által megalkotott új univerzális keverőrendszer, amely lehetővé teszi a színező krém gyártási fázisában alkalmazott keverőrendszerek és a 36/38°-os hőmérséklet reprodukálását bármely termék egyenletes felviteléhez. A termék kulcsszavai a következők:

Sebesség: a plexi fedéllel ellátott, 316 literes passzivált acélból ( ugyanaz ötvözet, mint a nagy ipari keverők ) készült medencének köszönhetően , amely körülbelül 30%-kal csökkenti az időt

Teljesítmény: az automata keverőrendszert reprodukáló mixer adja, amely lehetővé teszi a pigmentek és hatóanyagok tökéletes homogenizálását. Ez lehetővé teszi az összes hatóanyag egyenletes eloszlását a hajon és a bőrön. A színezővel együtt használva átlátszatlanabb, tartósabb, élénkebb és homogénebb szín, könnyebb és precízebb felhordás, intenzívebb világosítás, 20% körüli termékmegtakarítás és gyorsabb öblítés a színezés végén lesz az eredmény. A színező krém, a fehérítő vagy bármely más gyógyhatású termék maximális hatékonyságának elérése érdekében nagyon fontos tényező a keverék különböző komponenseinek megfelelő adagolása, az egyensúly lehetővé teszi a tökéletesség elérését az egyes összetevők súlyának kalibrálásával. a lehető legjobb módon.

Kényelem: amikor az Unimix hőmérséklet eléri a 36/38°-ot, csökken a festék érzékenységének kockázata a fejbőrön, megszünteti a fejbőrön a hősokkot.

Multifunkciós: kozmetikai kezelésekhez keverőként is használható

Hűség : a fogyasztó hűségessé válik a szalonhoz, ami lehetővé tette számára, hogy egy teljesen új színezési élményben legyen része.

Csomag : Unimix tartalma:

géptest beépített motorral

3 passzivált acél tál

3 keverő

plexi fedél

tápkábel

digitális mérleg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Unimix hajfesték keverő gép és mérleg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Scroll to Top

  20% kedvezmény

  Használd a vasarlas50ezer kuponkódot és 50000Ft értékű vásárlás felett kapsz 20% kedvezményt! További kedvezményes csomag ajánlatokhoz Nagykereskedelmi regisztráció szügséges.