Air Brush festékszóró pisztoly

29 988 Ft

Cikkszám: 3525 Kategória:

Termék leírás

A szett egy pisztolyból, egy akkumulátoros kompresszorból és három tartályból áll. A feltöltött kompresszort csavarjuk fel a pisztoly aljára, a kívánt méretű tartályt pedig rögzítsük a tetejére, melyet töltsünk fel festékkel. A kompresszort bekapcsolva a levegő áramlani kezd, a pisztoly tetején lévő működtető gombot finoman hátrahúzva a festék elhagyja a fúvókát. Attól függően, mennyire húzzuk hátra a ravaszt, több vagy kevesebb festék áramlik a pisztolyba. A pisztoly végén található festék mennyiség szabályozóval beállíthatunk egy egyenletes festék mennyiséget. Attól függően, mennyire húzzuk hátra a ravaszt, több vagy kevesebb festék áramlik a pisztolyba. A pisztoly végén található festék mennyiség szabályozóval beállíthatunk egy egyenletes festék mennyiséget.

A festés befejezése után a maradék festéket célszerű kiönteni, vagy kifújni a készülékből, majd helyére a hozzá való oldószert tölteni, és azt kidolgozni a pisztolyból. (lakkbenzin, nitro/aromás/észterhígító, egyes esetekben acetonmentes körömlakklemosó ajánlott). A pisztoly alkatrészeit külön-külön el kell mosni, el kell takarítani. A tömítéseket nem kell, nem szabad leszedni a készülék tartozékairól, hiszen azok le, és felrakása veszélyt jelent a tömítések anyagára.

Használd hozzá a új Dead Horse Onyx Black vagy Horse Brown festékeket!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A webáruházban leadott rendeléseket 7-14 nap alatt szállítjuk ki.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Scroll to Top
  Scroll to Top

  20% kedvezmény

  Használd a vasarlas50ezer kuponkódot és 50000Ft értékű vásárlás felett kapsz 20% kedvezményt! További kedvezményes csomag ajánlatokhoz Nagykereskedelmi regisztráció szügséges.